De snelle Prototyping Diensten Maker
Thuis

Vorm die Mogelijkheden maken

Ik ben online Chatten Nu

Youde Prototype Limited Mogelijkheden Inleiding

  • Youde Prototype Limited Mogelijkheden Inleiding

Wij bieden een verscheidenheid van uitvoerige diensten met inbegrip van CNC Malen, CNC Draaiend, Laag Volumeproductie, het Vacuümafgietsel van de Siliconevorm, 3D Druk, de Vervaardiging van het Bladmetaal, snelle prototyping in zowel metaal als plastic enz. aan Onze aanzienlijke jaren van ervaring zullen u onmiddellijk in de meest efficiënte richting voor uw behoeften sturen. Maak uw project van concept aan echte prototypen in slechts 5 dagen.

De speciale oppervlaktebehandeling kan ook op CNC delen worden toegepast met inbegrip van nikkelplateren, chroomplateren, het anodiseren, het oppoetsen, het passiveren en het schilderen, zijde-onderzoekend volgens verschillend materiaal. wij maken diverse oppervlaktebehandeling om ervoor te zorgen dat uw delen aan elk van hun structurele en verschijningsvereisten voldoen.

Productietypes CNC die, 3D druk (SLA) machinaal bewerken, het afgietsel van de Siliciumvorm, laserknipsel. Buigend enz.
Beschikbaar materiaal Kunststof: ABS, PC, PP, PMMA, PE, POM, PA, RUBBER, SILICONE, ENZ. Aluminium of ander materiaal: Messing, Brons, Koper, Roestvrij staal.
Manufactureingsgrootte Grootte: 2000*1200*1000mm of aangepast
Nauwkeurigheid +/-0.1mm
Prototyping eigenschap (vorm) Aangepast, kunnen wij machinaal bewerkend de complexe eigenschap
Oppervlaktebehandeling De verf, poetsmiddel, zijde-druk, anodiseert, transparante oppervlakte, doorzichtige oppervlakte, borstel, rubberolie, galvaniseert.
Beschikbare dossiersformaten .stp/.pdf/.x-t/.step. /.dwg/.dxf/.igs/.prt/.stl/.sldprt
MOQ 1pc
Contactgegevens
Youde Prototype Limited

Contactpersoon: Lily Cheng

Tel.: +86 13692141599

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)